In Amsterdam Nieuw-West zijn drie jongerenwerklocaties van Combiwel:

  • Slotervaart-Zuid: Huis Van De Wijk Het Anker, Jacques Veltmanstraat 427, 1065 DC Amsterdam
  • Nieuw-Sloten: Matrixx, Heverleestraat 2a, 1066 JJ Amsterdam
  • De Aker: Yuverta, Jan van Zutphenstraat 60, 1069 RS Amsterdam

Alhossain Kamal

Jongerenwerker
0639717857
a.kamal@combiwel.nl

Meer over Alhossain

Change yourself to change the world.

Ben sinds eind 2018 werkzaam als jongerenwerker bij Combiwel in Slotervaart. Het is een prachtige wijk met talentvolle jongeren en mooie kansen. Mijn visie en insteek is om jongeren een betere toekomstperspectief te bieden. Elke jongere verdient gelijke kansen en elke jongere is anders. Ook al kom je niet waar je wilt zijn het gaat mij meer om het proces. Hoe ga je om met veranderingen en hoe snel sta je op nadat je gevallen bent? Uiteindelijk vormt dit in wie je bent en hoe ver je komt. Daarnaast proberen we jongeren hun talenten te laten benutten en te verbinden met kansrijke projecten en activiteiten. Ook maken we vooral gebruik van sport. Sport is een middel waarmee we jongeren aan elkaar kunnen verbinden en waarmee ze competenties kunnen verwerven.

In Slotervaart organiseren we wekelijks activiteiten voor jonge en oudere jongeren. De leeftijd varieert van ongeveer 12 t/m 25 jaar. In Slotervaart werken we met 3 professionals waaronder 1 meidenwerkster. We organiseren activiteiten van verschillende thema’s zoals talentontwikkeling, gezondheid & sport & participatie. Dit gebeurt voornamelijk in de Huis van de Wijk – het Anker en soms in de BOR-ruimte/Einsteinschool
Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een van onze activiteiten neem dan contact met me op via 0639717857 of per mail: a.kamal@combiwel.nl

Salim el Meriami

Jongerenwerker
0686375561
s.meriami@combiwel.nl

Fatiha Majdoub

Jongerenwerker/meidenwerker
06 53699027
f.majdoub@combiwel.nl

Meer over Fatiha

Do it with passion, or not at all
Door middel van activiteiten en gesprekken tijdens bijeenkomsten en inloop avonden, stimuleren wij de identiteitsontwikkeling van verschillende meidengroepen.
Doordat we structureel met de meiden samenkomen en dat in een warme vertrouwde omgeving, bouwen we een sterke vertrouwensband op. Hierdoor wordt het gemakkelijk en zelfs fijn voor de meiden om bij ons hun verhaal en vragen kwijt te kunnen. Ze zijn volop bezig met zichzelf leren kennen, accepteren en waarderen. Doordat we verschillende actuele onderwerpen bespreken met/zonder activiteit, krijgen ze een beter beeld over zichzelf en hun toekomst. Het doel is dan ook vooral om zelfbeeld, talenten en grenzen te ontdekken, creëren en te ontwikkelen. Daarnaast behoeden we de meiden voor veel voorkomende fouten/problemen die zich voor kunnen doen bij de (kwetsbare) meiden.

Ik organiseer verschillende meidenactiviteiten. Van gezellige meidenmiddagen of avonden tot workshops en trainingen.
Zo komen we wekelijks samen met de meiden. We hebben groepen van meiden van 10-12jr, 12-14jr en een groep van 14+ meiden. We komen onregelmatig bijeen met de 18+ meiden, want ook bij hen bestaat de behoefte. Helaas laat de school en werkagenda van deze meiden het niet altijd toe om wekelijks bijeen te komen.
Als we samen komen doen we elke keer wat anders zoals bijv. Theater, rollenspellen, PresenteerSkillz, koken, beautymiddagjes en make up tutorials, sport en spel, experimenteren etc. Daarnaast geven we ook weerbaarheidstrainingen, cursus ondernemerschap, seksuele voorlichtingen etc. we houden ons vaak bezig met het thema jonge mantelzorg, week zonder geweld, week van de eenzaamheid etc. We houden weleens themafeesten of grote evenementen. Zo kijken we positief terug op de Fast Money event die we in februari hebben georganiseerd. Een avond dat is georganiseerd in het kader van criminaliteit en snel geld verdienen. De avond is geopend door een theatervoorstelling die ik met de tienermeiden heb opgezet van verhaal bedenken tot aan kostuums en uitvoeren. Ook met thema Criminaliteit. Een ervaringsdeskundige (ex gedetineerde) kwam zijn verhaal doen en heeft verschillende vragen beantwoord, waarna de auteurs van het boek Mocro Maffia een hoorcollege gaven en in gesprek gingen met de jongeren over dit onderwerp. We kijken terug op een geslaagde avond waarbij ongeveer 100 jongeren aanwezig waren.

Dalal el Ouariachi

Jongerenwerker/meidenwerker
0642632497
d.elouariachi@combiwel.nl

Malika el Hamdi

Senior Jongerenwerker
0657598044
m.hamdi@combiwel.nl

Soumia Abalhaja

Jongerenwerker
s.abalhaja@combiwel.nl

Noureddine Dibi

Jongerenwerker
06 147 853 44
n.dibi@combiwel.nl

Meer over Noureddine

Wil je snel ga dan alleen, wil je ver, ga dan samen!!
Jongeren kansen aanrijken, perspectief bieden en hun talenten helpen ontwikkelen zijn een aantal aspecten waar ik me nadrukkelijk mee bezig houdt. Heb je vragen over school, werk of stage of ben je jonge mantelzorger en heb je behoefte aan een gesprek dan kun je ten allen tijde bij mij terecht.

Rolmodellen project: Wekelijks gaan we op bezoek bij een rolmodel om aan de hand van zijn verhaal jongeren te helpen inspireren zich op een positieve manier in te zetten en zodat jongeren ook durven dromen van uiteenlopende beroepen. Buurtdialogen met tussen jonge en oude bewoners (thema gericht)

Jan Pieter Jansen

Jongerenwerker
0627525134
j.p.jansen@combiwel.nl

Chevanne Beerendonk

Jongerenwerker/meidenwerker
06 53199252
c.beerendonk@combiwel.nl

Meer over Chevanne

Binnenkort lees je hier meer over Chevanne.

Mounir Ghannoun

Jongerenwerker
06 14624447
m.ghannoun@combiwel.nl

Meer over Mounir

Binnenkort lees je hier meer over Mounir.

Siham Tadmine

Meidenwerker
0613849617
s.tadmine@combiwel.nl