Meidenclub

Meidenclub

Ben je 10 jaar of ouder? Dan kun je bij een van onze meidenclubs. Iedere week kletsen we over ‘meidenzaken’. In vertrouwen natuurlijk, want het gaat verder niemand iets aan!

Niet alleen maar kletsen…

Alleen maar kletsen zou ook saai worden, toch? Dus doen we ook leuke activiteiten. Met je talent doe je mee en samen kijken we wat leuk is om te doen. We hebben ook kookactiviteiten waar we lekkere gerechten uitproberen. En ouders, verzorgers, opa’s en oma’s mogen komen om te proeven. En we doen ook veel aan theater en muziek!

Aanmelden voor een meidenclub?

Neem contact op met Rajae Aoulad Abdelaziz. Dan nemen zij zo snel mogelijk contact met je op.

Rajae Aoulad Abdelaziz

Jongeren/meidenwerk The Matrixx
0618188432
R.Aoulad@combiwel.nl

“Wie rijk wil zijn, moet niet zijn vermogen vermeerderen maar zijn hebzucht verminderen.”

Ik kan mijzelf beschrijven als een betrokken persoon. Ik vind openheid belangrijk en ben niet bang om initiatief te nemen. Verder leer ik graag van anderen en sta ik open voor nieuwe ideeën. Teamwerk vind ik belangrijk. Tevens kan ik benoemen dat ik doelgericht ben en veel moeite doe om iets te bereiken. Ik ben flexibel, behulpzaam, onafhankelijk, nauwkeurig, creatief en werk graag met diversiteit en afwisselingen van opdrachten.
Verder beschik ik over goede sociale en contactuele eigenschappen. Ik ben heel leergierig en proactief, ik probeer altijd mee te denken en bekijk aspecten vanuit verschillende perspectieven. Verder is het mij opgevallen dat ik goed ben in het vertrouwen winnen van jongeren, dit is een hele sterke eigenschap en daarom ook mijn visie. Het iets kunnen betekenen voor jongeren geeft mij voldoening.
Welke activiteit organiseer/begeleid jij? + korte uitleg activiteit:
Ik ben jongeren/meidenwerker. Mijn activiteiten richt ik op de actualiteit. Zo werk ik met thema`s en schets ik graag met mijn doelgroep een behoefte analyse. Vanuit deze analyse zet ik acties voort, vervolgens evalueer ik graag. Ik kijk het liefst naar hoe dingen beter kunnen voor in de toekomst. Elke actie is een leermoment/doel.