Zaalvoetbal

Iedere dinsdag en zaterdag wordt er in Slotervaart Zuid een zaalvoetbal activiteit georganiseerd. Deze is speciaal voor de jongens van 10-14 jaar en de 15+ jongeren. Iedere Donderdag is er van 19 tot 21 uur zaalvoetbal in de gymzaal op de Ottho Heldringstraat. Op zaterdag is er zaalvoetbal van 20 tot 22 uur!

Wil je meedoen?

Lijkt het je leuk om een keer aan te sluiten bij deze activiteit? Neem contact op met onze jongerenwerker Alhossain. Hij zorgt dat je kan aansluiten!

Alhossain Kamal

Jongerenwerker
0639717857
a.kamal@combiwel.nl

Change yourself to change the world.

Ben sinds eind 2018 werkzaam als jongerenwerker bij Combiwel in Slotervaart. Het is een prachtige wijk met talentvolle jongeren en mooie kansen. Mijn visie en insteek is om jongeren een betere toekomstperspectief te bieden. Elke jongere verdient gelijke kansen en elke jongere is anders. Ook al kom je niet waar je wilt zijn het gaat mij meer om het proces. Hoe ga je om met veranderingen en hoe snel sta je op nadat je gevallen bent? Uiteindelijk vormt dit in wie je bent en hoe ver je komt. Daarnaast proberen we jongeren hun talenten te laten benutten en te verbinden met kansrijke projecten en activiteiten. Ook maken we vooral gebruik van sport. Sport is een middel waarmee we jongeren aan elkaar kunnen verbinden en waarmee ze competenties kunnen verwerven.

In Slotervaart organiseren we wekelijks activiteiten voor jonge en oudere jongeren. De leeftijd varieert van ongeveer 12 t/m 25 jaar. In Slotervaart werken we met 3 professionals waaronder 1 meidenwerkster. We organiseren activiteiten van verschillende thema’s zoals talentontwikkeling, gezondheid & sport & participatie. Dit gebeurt voornamelijk in de Huis van de Wijk – het Anker en soms in de BOR-ruimte/Einsteinschool
Heb je een vraag of ben je geïnteresseerd in een van onze activiteiten neem dan contact met me op via 0639717857 of per mail: a.kamal@combiwel.nl