Wij zijn in de buurt te vinden

Blijf niet rondlopen met vragen! Je kunt ze aan ons stellen. In vertrouwen, want als je dat wilt blijft het onder ons. We zullen je eerlijk antwoord geven en als het nodig is helpen.

Vlaggen_Team_Jongerenwerk_Zuid

Hoe kom je in contact?

Op deze pagina kun je kennismaken met alle jongerenwerkers. Rechtsonder kun je via WhatsApp met ons appen en/of chatten. Niet langer wachten, wij zeggen: doen!

Locaties

Op deze locaties kun je met ons activiteiten beleven of je aansluiten bij een van de thema's.

De Pijp

Andries

Andries Dos Santos

Jongerenwerker de Pijp
06 53722395
a.santos@combiwel.nl

Meer over Andries

Elk persoon heeft zijn eigen kwaliteiten en kan mits deze goed worden ingezet iets betekenen voor een ander.
Ik geloof in de kracht van jongeren om zelf hun pad te kiezen. Ik praat graag met jongens over liefde, sport, gezondheid, geld en werk.
 
Welke activiteiten organiseer/begeleid jij? + korte uitleg activiteit: Jongensclub, waarbij jongens samenkomen en samen met mij verschillende thema's behandelaren. Spelletjes, quizzen en opdrachten maken.

De Pijp

Demi profiel

Demi van Beilen

Jongerenwerker in school en in de Pijp
06 41505396
d.vanbeilen@combiwel.nl

Meer over Demi

Van jongs af aan weet ik dat ik wil werken met en iets wil betekenen voor mensen. Als jongerenwerker in school, Zuiderlicht College en MediaCollege, en in de Rivierenbuurt kan ik dit waarmaken door net dat (extra) steuntje in de rug te bieden. Jongeren verdienen het om zich op een veilige en gezonde manier te ontwikkelen naar volwassenheid. Ik ondersteun jongeren hierbij graag door middel van coaching, sport- en spelactiviteiten, de meidenclub of projecten als Theater aan de Orde of Track The Talent. Er is ontzettend veel mogelijk en ik geloof in jou! Heb je een vraag, ondersteuning of hulp nodig, wil je meedoen met een activiteit of wil je iets kwijt of delen? Stuur me een berichtje!

De Pijp

Linda profiel

Linda Ruiter

Jongerenwerker de Pijp
06 27581872
l.ruiter@combiwel.nl

Meer over Linda

Ik kijk graag met jongeren hoe zij iets kunnen betekenen voor hun wijk. Ik werk voornamelijk met meiden vanuit de Pijp en in de Diamantbuurt. Ik ondersteun jongeren bij jongerenparticipatie voor projecten zoals Jongerentop, 4/5 mei jongerencomité de Pijp en de jongerenraad. Ik zit ook bij Samen Doen waar gezinnen ondersteuning.
 
Welke activiteit/projecten organiseer jij? + korte uitleg:
Meidengroepen, jonge meiden gericht op creativiteit en sociale vaardigheden, jongere meiden gericht op toekomst en weerbaarheid.
Klusjes, jonge tieners doen klusjes voor ouderen in hun wijk.
Samenwerking met GGZ, 4/5 mei jongerencomité, jongerenraad, Diamantweek.

De Pijp

IJsbrand Wiggelaar - avatar

IJsbrand Wiggelaar

Jongerenwerker in school en in de Pijp
06 25582911
ij.wiggelaar@combiwel.nl

Mijn doel: samen van Amsterdam een mooiere stad maken.

Ik ben actief als jongerenwerker in de Pijp bij de Edelsteen en op twee middelbare scholen: het Media- en het Zuiderlicht College.

Graag denk ik mee met jongeren over dingen die zij willen organiseren. Ook help ik tieners graag om het beste uit zichzelf te halen en een mooie toekomst tegemoet te gaan.

Mijn activiteit:

Tienerclub jongens HDK 10-14

Rivierenbuurt

Ahmed

Ahmed Filali

Jongerenwerker Rivierenbuurt
06 12116647
a.filali@combiwel.nl

Meer over Ahmed

Ik help jongeren graag om hun krachten en talenten goed te benutten, dat doe ik met veel passie.
Ik ben Aggie, werkzaam in de rivierenbuurt waar ik met verschillende jongeren werk.

Projecten en activiteiten
Kracht van zuid, een project met onze partnerorganisatie Cinetol. Tijdens een open mic avonden kunnen jongeren hun skills laten zien maar ook on stage live muziek maken.
Daarnaast organiseer ik studio activiteiten zang rap producen en dj activiteiten.
Ik help jongeren graag bij het vinden van werk bijbaantjes stage en school. Dat doe ik samen met onze partner organisatie City Youth.
Verder ondersteun ik tieners en jongeren bij activiteiten die ze willen organiseren zoals een evenement of voetbal toernooi, maar je kan ook bij mij terecht voor een goed gesprek.

Welke activiteit organiseer/begeleid jij? + korte uitleg activiteit:
Project cinetol leer evenementen organiseren leren jongeren een evenement organiseren onderdelen zoals Doelgroepen formuleren met oog op invulling van het evenement. Een begroting en reclame maken voor het evenement . Podia activiteiten bijv open Mic en live podia activiteiten .
Tijdens studio activiteiten leer je teksten schrijven en flowen op de beat. Ook leer je programma's logic om je muziek op te nemen en af te mixen. Beats maken leer je met het programma Fl studio in onze studio.
Dj activiteiten krijg je les op onze Pioneer XDJ-RR onderdelen zoals Leer alles over beatmatchen van electronic dance music op gehoor, loops, effecten en cue-points.
Project Combiwel en City youth stage werk en school.
Ben jij tussen de 12 en 23 jaar en heb je hulp nodig bij het vinden van een (bij)baan, het zoeken naar een leuke stageplek of het maken van een studiekeuze? Of heb je andere vragen op welk gebied dan ook? Dan ben je bij het Jongerenwerk Combiwel en netwerkpartner City youth aan het juiste adres!
Wij gaan samen met jou aan de slag om je te helpen bij jouw eigen zoekproces. Jij bepaalt zelf zoveel mogelijk hoe en wat wij doen tijdens de begeleiding.
Bij de start van ons contact, heb je altijd eerst een (kort) gesprek. Jij bepaalt tijdens dit gesprek waar jij het over wil hebben en geeft aan waar jij onze hulp bij kan gebruiken. Je kan bij ons altijd binnen lopen met een vraag of maak van tevoren een afspraak voor een uitgebreidere intake.

Rivierenbuurt

Antonelli profiel

Antonelli van Steensel

Jongerenwerker in school en in de Rivierenbuurt
06 57595586
a.vansteensel@combiwel.nl

Rivierenbuurt

Emily profiel

Emily Osei

Jongerenwerker Rivierenbuurt
06 41504954
e.osei@combiwel.nl

Rivierenbuurt

Fatima portret

Fatima Aissaoui

Jongerenwerker Rivierenbuurt
06 23050751

f.aissaoui@combiwel.nl

Oud-Zuid

Marleen profiel

Marleen Oostenbrink

Jongerenwerker Oud-Zuid
06 13063831
m.oostenbrink@combiwel.nl

Meer over Marleen

Als je het probeert, ben je al een winnaar!
Ik vind het belangrijk dat jongeren positief naar zichzelf kijken. Daarom besteed ik veel aandacht aan de ontwikkeling die meiden en jongens doormaken in hun puberteit. Wat kom je allemaal tegen? En hoe kan je daarmee omgaan? Daarnaast ben ik druk en creatief. Daarom is het vaak een gezellige chaos tijdens mijn activiteiten.

Oud-Zuid

Meriam profiel

Meriam Tjin A-Lim

Jongerenwerker Oud-Zuid
06 12448126
m.tjinalim@combiwel.nl

Oud-Zuid

Vanessa profiel

Vanessa Hogendorp

Jongerenwerker Oud-Zuid
06 15042544
v.hogendorp@combiwel.nl

Meer over Vanessa

 

Talentontwikkeling en meiden, dat is echt mijn ding!
Ik werk in Oud Zuid voornamelijk met meiden. Zorg dat ze een veilige plek hebben waar ze veel mogen leren en zelf kunnen organiseren. Leuk is om in de wijk projecten op te zetten voor de wijk door de wijk met samenwerkingspartners zoals Streetcornerwork, Samen Doen en gezinsondersteuning. Maar ik ben vooral de voor de meiden, coachen en verbinden en activerend in hun leven.

Welke activiteiten organiseer/begeleid jij? + korte uitleg activiteit:
Meidenclubs, 10 t/m 14 en 14+
Talentontwikkeling, meiden maken mode/modelmakers, zangles, meidenvoetbal
Vrijheidsverhalen: in samenwerking met partners in de wijk rondom 4-5 mei, oorlog en vrijheid.

Buitenveldert

Duygu Solmaz

Duygu Solmaz

Jongerenwerker Buitenveldert
06 29649680
d.solmazcombiwel.nl

Meer over Duygu

Talentontwikkeling en jou ondersteunen, dat is echt mijn ding! Ik werk in Buitenveldert. Later meer over mij.