Studio

Studio

Onze professionele studio zit in jongerencentrum The Matrixx. Lijkt het jou leuk om je eigen muziek te schrijven, dit op te nemen of te mixen? Dat kan! Iedere vrijdag is er ook een DJ workshop waar je je voor aan kunt melden!

Meedoen?

Neem contact op met jongerenwerker Rajae of Youssef uit Nieuw-Sloten. Dan nemen zij zo snel mogelijk contact met je op.

Youssef Darif

Jongerenwerker The Matrixx
06 10680459
y.darif@combiwel.nl

“Spreek de taal van de Jongeren”
Oplossingen maak je met z’n allen en daarom kies ik voor een integrale aanpak.
Talenten herkennen, ontwikkelen en inzetten. Zelfredzaamheid ondersteunen en verstreken. Want onze samenleving wordt gedragen door jong en oud.
Thema: aanpak jongerenoverlast, bijbaan of stage, individuele begeleiding, Jongerenwerk in de wijk, preventief radicalisering, rolmodellen en talentontwikkeling.

Rajae Aoulad Abdelaziz

Jongeren/meidenwerk The Matrixx
0618188432
R.Aoulad@combiwel.nl

“Wie rijk wil zijn, moet niet zijn vermogen vermeerderen maar zijn hebzucht verminderen.”

Ik kan mijzelf beschrijven als een betrokken persoon. Ik vind openheid belangrijk en ben niet bang om initiatief te nemen. Verder leer ik graag van anderen en sta ik open voor nieuwe ideeën. Teamwerk vind ik belangrijk. Tevens kan ik benoemen dat ik doelgericht ben en veel moeite doe om iets te bereiken. Ik ben flexibel, behulpzaam, onafhankelijk, nauwkeurig, creatief en werk graag met diversiteit en afwisselingen van opdrachten.
Verder beschik ik over goede sociale en contactuele eigenschappen. Ik ben heel leergierig en proactief, ik probeer altijd mee te denken en bekijk aspecten vanuit verschillende perspectieven. Verder is het mij opgevallen dat ik goed ben in het vertrouwen winnen van jongeren, dit is een hele sterke eigenschap en daarom ook mijn visie. Het iets kunnen betekenen voor jongeren geeft mij voldoening.
Welke activiteit organiseer/begeleid jij? + korte uitleg activiteit:
Ik ben jongeren/meidenwerker. Mijn activiteiten richt ik op de actualiteit. Zo werk ik met thema`s en schets ik graag met mijn doelgroep een behoefte analyse. Vanuit deze analyse zet ik acties voort, vervolgens evalueer ik graag. Ik kijk het liefst naar hoe dingen beter kunnen voor in de toekomst. Elke actie is een leermoment/doel.