Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Jongerenwerk Combiwel

Het jongerenwerk van Combiwel ondersteunt jongeren in de leeftijd van 10 tot en met 23 jaar bij het volwassen worden. Veilig opgroeien is niet voor alle jongeren even makkelijk. Soms is extra aandacht of hulp nodig wanneer het gaat om bijvoorbeeld school, werk, thuissituatie, geldzaken en gezondheid. Om jongeren te ondersteunen werken wij samen met school, ouders en diverse instellingen.

Ook kijken de jongerenwerkers graag samen met jou waar jouw talenten liggen en helpen jou bij het verder ontwikkelen van deze talenten. Wij stimuleren jongeren ook om zelf activiteiten te bedenken en te organiseren. Natuurlijk helpen wij jou hierbij. Heb je een idee voor een activiteit? Laat het ons weten!

Natuurlijk organiseren wij ook zelf veel leuke, creatieve, muzikale en sportieve activiteiten. Houd deze website en onze accounts op Instagram in de gaten!

Instagram jongerenwerk Nieuw-West | Instagram Meidenwerk Combiwel | Instagram Jongerenwerk de Aker

Wij zijn in de buurt

Zowel jongeren als ouders kunnen op verschillende manieren met ons in contact komen. Je kunt binnenlopen bij één van onze drie locaties. Ook kan je een WhatsApp sturen naar één van de jongerenwerkers (zie rechts onderin deze website).